Over Outside-In

Sofie ReekmansKleding, uitstraling, voorkomen en lichaamstaal. Het zijn allemaal dingen die Sofie Reekmans enorm weten te boeien. Eind 2011 besloot ze om haar droom te verwezenlijken en ging ze van start met Outside-In.

Ze begon als mental coach; mensen inspireren, motiveren en hen het nodige zelfvertrouwen meegeven. De link leggen naar styling was een logische volgende stap. Kleding is immers het uitgelezen middel om je persoonlijke kenmerken uit te dragen tot een eigen stijl. Ideaal om je uitstraling en imago te versterken. Kleding dragen die bij je lichaam en bij jouw persoonlijkheid past, voelt comfortabel en vertrouwd aan. Je voelt je meteen goed in je vel. En dat weten we bij Outside-In maar al te goed! 

Styliste Sofie geeft niet alleen kleur-, stijl- en kledingadvies maar gaat ook met je shoppen. Een garderobe-check zorgt ervoor dat je kleerkast de juiste items bevat om voor elke gelegenheid de gepaste combinatie samen te stellen.  Of droom je van een complete Make-over of restyling?

 

Kledingadvies van Sofie: nét even anders

Wie ben je en wat wil je uitstralen? Hoe vul je je werk- en vrije tijd in? Welke kleine imperfecties wil je graag verdoezelen en welke sterktes wil je extra in de verf zetten? Sofie gaat eerst op zoek naar de persoon die achter het uiterlijk schuilgaat. Dan pas geeft ze advies en toont ze je de weg naar de ideale outfit.

Sofie heeft een achtergrond als mental coach en dat merk je ook in haar aanpak. Ze vertrekt vanuit de persoon die je bent en laat die tot uiting komen in de kleding die je draagt. Geheel gestyled volgens je persoonlijkheid, stap je bij haar de deur uit! 

 

Gerelateerde artikelen