Over Outside-In

Sofie ReekmansKleding, uitstraling en voorkomen. Het zijn allemaal dingen die Sofie Reekmans enorm weten te boeien. Eind 2011 besloot ze om haar droom te verwezenlijken en ging ze van start met Outside-In.

Na 7 jaar als Logistiek Manager gewerkt te hebben, besefte ze meer dan ooit, het belang van kleding op je zelfvertrouwen én op je 1ste indruk.  Als jongedame in een mannenwereld terecht komen, is niet altijd evident.  "Met de juiste kleding ga je jezelf meer kracht kunnen bijzetten, wat positief is voor je zelfvertrouwen en je eerste indruk. Hierdoor ga je jezelf minder hard dienen te bewijzen"  Hiervan maakte Sofie zelf vaak gebruik van, om een betrouwbare, professionele en krachtige indruk te geven!  

Dankzij haar passie voor mode, kleding en uistraling, was de stap naar Styling en Kledingadvies een logisch vervolg. 

Kleding is immers het ideale middel om je uitstraling en imago te versterken. "Kleding die bij je lichaam en bij jouw persoonlijkheid past, voelt comfortabel en vertrouwd aan. Je voelt je meteen goed in je vel en dat straal je ook uit!" 

Styliste Sofie geeft Kleur- en stijladvies én gaat ook met je shoppen. Een garderobe-check zorgt ervoor dat je kleerkast de juiste items bevat, om steeds de ideale combinatie samen te stellen.  Of droom je van een complete Make-over of restyling?

 

Kledingadvies van Sofie: nét even anders

Wie ben je en wat wil je uitstralen? Hoe ziet je professionele en privéleven eruit? Welke imperfecties wil je graag verdoezelen en welke sterktes wil je extra in de verf zetten?

Sofie kijkt niet enkel naar je figuur, maar ook naar je persoonlijkheid en wat je wilt bereiken met kleding.  

"We werken met een totaal andere aanpak.  Jij als persoon staat centraal en van hieruit vertrekken we.  Enkel zo kunnen we jouw persoonlijkheid tot uiting laten komen in je kledingstjil." Als het totaalpakketje klopt, krijg je het mooiste en krachtigste resultaat!"

 

Gerelateerde artikelen